Lue minut eli infot

Tämä blogi syntyi koska haluamme tehdä maailmasta paremman paikan ja ja… Uskoisitko? No emme mekään.
Blogi se syntyi koska useiden eri yhteiskuntatahoja ja kanssaihmisiä taivastelevien keskustelujen jälkeen saimme huonon idean sylkeä toistemme sijaan kaikkien päälle. Enjoy!

Tämän blogin tarkoitus EI ole parantaa maailmaa tai kenenkään elämänlaatua, mitenkään. Paitsi ehkä kirjoittajien elämänlaatua, mutta sitäkin on syytä epäillä.
Tämä blogi tulee täyttymään erilaisista henkilökohtaisen pahoinvoinnin oksennuksista, kiukun ysköksistä ja satunnaisista epätavallisista positiivisista huomioista.
Kirjoitukset syntyvät kulloisenkin kirjoittajan fiilisten mukaan, mutta pahimpien ylilyöntien välttämiseksi blogiin on asennettu Nuijakontrolli v2.7.

Blogin nimi on valikoitunut puhtaasti kahdesta syystä.
Ensiksikin some on oikeasti asome, ja jos muuta väität, et suostu näkemään todellisuutta. Laajat kokemuksemme somesta osoittavat että hyvin usein se tekee osallistujistaan lähinnä huonosti käyttäytyviä keskenkasvuisia ääliöitä, täysin riippumatta siitä millaisia nämä yksilöt ovat ns. oikeassa elämässään. Muodollinen nimettömyys ja kasvottomuus ovat äärettömän voimakkaita välineitä saavuttaa ilmiömäinen typeryys, joten niiden voimaannuttavaa funktioita olisi syytä tutkia laajemmin kuin esim. avaruutta.
Ja toisekseen, blogin tarkoitus ei missään nimessä ole silitellä kenenkään päätä, vaan ennemminkin antaa muutamia napakoita litsareita joka suuntaan, missä mielessä mekin haluamme olla asosiaalisia mediassa. Kunniallinen aikomuksemme on kuitenkin tehdä tämä räävittömyys asiallista kieltä käyttäen, minkä johdosta luultavasti epäonnistumme.

Sääntö 1:
Jos kommentoit, pysy asiassa ja ole asiallinen

//randombypasser//25.11.2013//

Jätä kommentti